Talen

Banner propos

Over ons

2BUiLD CONSULTING verleent sinds 2007 advies, voornamelijk met de bedoeling de ontwikkeling van vastgoedprojecten te bevorderen.

2BUiLD CONSULTING focust in de eerste plaats op juridische ondersteuning en onderscheidt zich daarbij door zijn pragmatische aanpak. Alle aspecten van een vastgoedproject komen aan bod: architecturale, ecologische, financiële, politieke en technische, evenals alles wat met planning te maken heeft.

Hoe het allemaal begon

Met 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling en een verleden als advocaat, richtte François BOON het bureau 2BUiLD CONSULTING op. Hij wilde het partnership tussen private ondernemers en juridische adviseurs een nieuwe invulling geven en werkbaarder maken door ondersteuning aan te bieden doorheen het hele vastgoedproject.

Als onafhankelijke adviseurs - niet als advocaten - bieden de medewerkers van 2BUiLD CONSULTING hun klanten een ruime dienstverlening, vooral op het vlak van ontwikkeling waarbij de belangen van verschillende stakeholders moeten worden gecoördineerd (planners, architecten en ontwerpers).

Met zijn meer dan 10 jaar ervaring in de sector heeft François BOON ook een uitgebreide ervaring verworven op het vlak van regelgeving voor commerciële ontwikkelingen.

En hoe ging het verder

Na een carrière van 13 jaar in de vastgoedsector in Frankrijk en België, eerst als projectmanager en dan als hoofdontwikkelaar trad Estelle CHEVASSU in 2009 in dienst bij 2BUiLD CONSULTING. Daar komt haar ervaring met het opstarten en coördineren van vastgoedprojecten goed van pas.

In 2010 sloot ook Nathalie BOTON zich bij het team aan. Met haar bijna 10 jaar ervaring als advocaat gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, milieu en vastgoed en een bijkomende opleiding in stedelijke en ruimtelijke planning vormt zij een mooie aanwinst voor de dienstverlening die 2BUiLD CONSULTING biedt.

tobuild